Uw bedrijf positief in het nieuws
met Santiago de Musical

santiago de musical

In Zaanstad is een bijzonder project in gang gezet. Een aantal religieuze en maatschappelijke organisaties hebben gezamenlijk het initiatief genomen voor een uniek en verbindend project: Santiago de Musical. Daar hebben wij ook de hulp van sponsors bij nodig. Bent u eigenaar van een ‘kleurrijk’ bedrijf? Bestaat uw team uit ‘wereldburgers’? Dat is het juist een uitgelezen kans om zich te identificeren met de doelstellingen van dit project: verbinding en ontmoeting onder het motto ‘niet over je buurman praten maar met.’

santiago de musical

Sponsors

Ali Baba Supermarkt
Bakery Institute
De Haremakerai
De Tulp - party en zalencentrum
Finenzo Krommenie
Gerard Wijma Vastgoedadviezen
Het Zaanse Bakkertje
P. Prijs Beheer BV
P. Tanger Beheer BV
Restaurant Aan Tafel Zaandam
RV accountants
Tandartspraktijk C.R. Boeije

Subsidieverstrekkers

Gemeente Zaanstad
VSB fonds
Honig Laanfonds
Stichting P.M. Duyvis
Fonds de Haaf
CRO- Noord-Holland
Stichting Sioc
Stichting Kerk en Wereld
Missionair Werk PKN
Stimuleringsfonds Rotterdam
Vermeulen Brauckman Stichting
Hofstee Stichting

Uw steun hard nodig

Maatschappijbrede projecten hebben ondersteuning nodig. Niet alleen door het initiatief te steunen, maar ook om het organisatorisch en financieel mogelijk te maken. Daarover willen wij als organisatie graag met bedrijven in gesprek gaan om de mogelijkheden te bespreken. Een verbindend project kan niet zonder sponsors. De organisatie is volop bezig om via de geëigende fondsen een bijdrage te verwerven. Maar ook commerciële sponsoren hebben we een onderscheidende propositie te bieden.

Meedoen kan om verschillende redenen
  • Net als wij vind u het belangrijk om niet óver elkaar, maar mét elkaar praten.
  • Met een verscheidenheid aan culturen onder uw werknemers, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om in een individuele samenleving de verbinding te zoeken.
  • Help ons mee een positief signaal te geven tegen de verharding in de maatschappij.
  • Bedrijven die het project steunen kunnen aan de hele Zaanstreek hun wil om maatschappelijk te ondernemen laten zien.

Als tegenprestatie zorgen wij uiteraard voor voldoende publiciteit voor het project zelf én onze sponsors. Santiago de Musical heeft tevens als doel de rijkdom van de diverse culturen die de Zaanstreek rijk is, voor het voetlicht te brengen. En daar maakt ondernemerschap een belangrijk deel van uit. Wij hopen dat het project Zaane entrepreneurs aanzet eens bij een allochtone ondernemer binnen te stappen en omgekeerd. En zo spelenderwijs te leren van elkaars ondernemerskwaliteiten.

Project Santiago de Musical doen we samen. Christenen, moslims, joden, hindoestanen: samen hebben we de handen ineen geslagen, ongeacht afkomst of religie. Want onze boodschap raakt iedereen. Daarom hopen we ook op de steun van Zaanse bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn.

Meer informatie?

Met uw bedrijf meeliften met dit positieve project? Wij geven u graag meer informatie.

Miriam Sloots
mirjamsloots@planet.nl
06 – 3177 8282

Peter Prijs
peter@famprijs.nl
06 - 5388 0465