Kippenvel bij try-out tijdens Dromen over Feest

Wat een geweldige try-out zondag 13 december tijdens 'Dromen over feest'. De zaal zat vol. Alle aanwezige spelers 'stegen' boven zichzelf uit. Met dank aan Peter Pels, voor de muzikale (bege)leiding en Steven Geldof voor de altijd positieve coaching en professionele regie. Veel aanwezigen kochten na afloop meteen kaarten voor de voorstelling. 'Ik heb er nu al zin in', was een veelgehoorde reactie en 'niet gedacht dat het zo goed zou zijn, echt kippenvel!

Kaartverkoop

Santiago de Musical is februari 2016 drie keer te zien in party- en zalencentrum De Tulp, Barkstraat 1, Zaandam. Er is een avondvoorstelling (19:45 uur) op zaterdag 13 februari. En een matinee (14:45 uur) ,- en avondvoorstelling (19:45 uur) op zondag 14 februari.

Kaarten kosten 10,- euro (volwassenen) en 5,- euro (kinderen).

santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical santiago de musical