‘Waar ben ik in terecht gekomen?’

santiago de musical
,,Best wel vreemd hoor. Ik werd een tijdje geleden aangesproken door een vriendin met de vraag of ik van zingen houd. Ik zei ja hoor, dat doe ik graag. En voordat ik het wist stond ik op de eerste repetitieavond voor de musical Santiago. Heb ik mijn roeping gemist? Ik weet het niet. Maar wat ik wel weet, is dat ik een geweldige avond heb gehad”, stelt Jeroen Rekveld na afloop van de eerste officiële repetitieavond.

Bovenstaand een reactie van iemand die spontaan een repetitieavondje meemaakte en zich vrolijk afvroeg ‘waar ben ik in terecht gekomen?’

Officiële startsein

De zaal van de repetitieruimte was goed gevuld en de deelnemers hadden er zin in. Projectleiders Mirjam Sloots en Peter Huisman gaven het officiële startsein van de repetities die vanaf nu iedere woensdag plaatsvinden.

De opzet ‘samenbindend project voor en door mensen met diverse culturele en religieuze achtergronden’ kreeg direct een gezicht want in dit gemengde gezelschap iedereen zong in harmonie, zij aan zij, en het klonk meteen al geweldig!

Nog aanmelden?

Samen zingen, toneelspelen, heerlijk lachen en pret maken: de Santiago-trein is vertrokken van het eerste station! En jij kunt nog instappen! Doe dat wel snel en vul onderstaand formulier in. Dan kan je ook meedoen aan het project waarin jij (letterlijk) de hoofdrol kan spelen! (al ben je net zo welkom en kun je schitteren in een kleinere rol want er is plek voor ieder talent) Doe je ook mee? Leuk!

Ja, ik wil graag informatie